Здравейте Колеги,
Днес в София нали беше голяма буря и колата(ZX от 1991г.) беше отвън. На паркинга има навес, но не покриваше цялата кола. Излязох от работа и като си отключих колата видях, че вътре в купето има почти педя вода, почти преливаше през праговете. И това на пода и под 4-те седалки.

Направо ми увисна челюстта. Вратите бяха затворени и сухи, прозорците също. Там където е парното и там е сравнително сухо. Пода си е идеален(нито ръжда, нито дупки от където да влезе). От къде е възможно да е влязла тази вода. Поизгребах водата и докато се прибирах по едно време започна да мирише като на изгоряло. Прибрах се набързо и сега съм я оставил да "съхне". Ясно, че няма да я карам докато не изсъхне.

От купето изгребах всичко, но предполагам, че отпред по/под таблото има вода. Примерно като пуснах климатика се чува как перката се върти и подмята вода. Как е възможно това, може ли нещо да даде на късо. Никога не ми се е случвало такова нещо. Как да го оправя да не влиза вода друг път, като аз въобще не виждам от къде може да е влязла?