Името ми е Драгомир Бонев, от София.
Закъсах и имам нужда от вашата помощ. Ето каква е ситуацията:
През Януари 2015г. бе извършена кражба на мотоциклета ми от моята работилница в кв.Горна Баня , София.
Мотосиклетът е проиведен 1986г, Сузуки RG 500 и много си го обичам. Ще направя всичко каквото мога и не мога ,за да си го намеря или да намеря хората, които ми го отнееха...
Защо чак сега моля за помощ? - Обявявам го сега,защото не исках да преча на разследването на полицията. Както и да, то не даде резултат и сега съм аз на ход.
Кражбата бе извършен от група от трима или четирима човека. Моторът е натоварен в червен товарен (не пътнически) бус Мерцедес Вито. Имам видеозапси от кражбата, но те не доведоха до нищо конкретно. Готов съм да ги предоставя на всеки, който иска да ги види. Виждат се лица, силуети, дрехи, автомобили....но не беше достатъчно...
Преполагам, че групата , която свърши това злодеяние е от София, защото на записите се вижда, че на предния ден- огледът- водят с тях и дете на видима възраст около 5-7 годинки с раничка на гърба си. Часът в този момент е около 17:45 в делничен ден..учебен ден за детските градини и училищата.
Сега конкретната причина да се обърна към вас:
Автомобилът, който използват крадците за оглед на мястото и спомагателен транспорт при кражбата е Citroen ZX комби, тъмен на цвят, със самоделни багажни релси, монтирани върху стоковите релси.
Това виждам аз от снимките и клиповете, с които разполагам от охранителни камери в района.
На задните странични стъкла на Ситроена има залепени някакви листове - вероятно обява за продажба.
Моля ви да погледнете снимките и да помислите дали познавате този автомобил? И друго -нещо прави ли ви впечатление в него? Можете ли да определите коя година е произведен, какъв цвят е,с какъв двигател е оборудван, изобщо...инфо, което би ми помогнало да тръгна по дирите му. На една от снимките редом до Ситроена се вижда и шофьорът му.
Моля ви за помощ......извинявайте, ако темата не е на място или ви губя времето.
Не мога да прежаля мотора си....Събирал съм и съм броил всеки лев, докато му купя маслена помпа,табло,карбуратори,клапани,бутала ,капла и още сума части...всички втора употреба.
Дори още не беше напълно готов...Искам си го искам обратно. Моля ви за помощ. Всeки ден гледам частите му, които не бяха монтирани в деня на кражбата. Седят си кротко на стелажа и си чакат мотора.
Предлагам възнаграждение от 1000 лв за информация, която ме доведе до мотора ми и хората, които го откраднаха.
Благодаря ви много!
Драгомир Бонев
[email protected]
[email protected]
0899269136